Norbert Fassotte nieuwe Managing Director Zorginfo

Impact op de organisatie
We zijn verheugd om aan te kondigen dat Norbert Fassotte de rol van Pim Govers overneemt, die zich nu gaat concentreren op zijn functie als manager van de marktgerichte unit zorg bij Info Support. Pim heeft zich in de afgelopen jaren buitengewoon ingezet voor Zorginfo, een bijdrage die we enorm waarderen. Zijn toewijding en vastberadenheid hebben een aanzienlijke impact gehad op onze organisatie.

Veteraan in het zorgveld
Norbert is een veteraan in het zorgveld. Zijn loopbaan omvat vier jaar als projectmanager bij de CZ zorgkantoren en 18 jaar bij Info Support. Veel van de projecten waaraan hij heeft meegewerkt, hebben raakvlak met het zorgveld en dan specifiek WLZ en WMO, waardoor zijn ervaring en kennis perfect aansluiten bij Zorginfo.

Continuïteit en groei
Zorginfo is er trots op dergelijke toegewijde en ervaren leiders in haar team te hebben en kijkt uit naar een nieuw hoofdstuk onder de leiding van Norbert. We zijn ervan overtuigd dat zijn uitgebreide kennis en ervaring ons gaan helpen bij de continuïteit en de groei van Zorginfo. 

Vragen of opmerkingen over deze verandering? Neem dan gerust contact met ons op.

image003