Welkom https://www.zorginfo.com/feed/welkom/ Wed, 04 May 2011 12:58:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/welkom/ ZorgInfo heet u van harte welkom op haar webapplicatie. Met behulp van ZorgInfo kunt u rolstoelen en hulpmiddelen gefinancierd vanuit de Wet Langdurige Zorg aanvragen/melden.

Per 1-1-2015 is er geen aanspraak meer op bovenbudgettaire vergoeding voor cliënten met een DBC GRZ (ZZP9A). Ook reparaties en aanpassingen worden niet meer vergoed. U kunt echter nog wel indicaties indienen voor deze cliënten als de levering, reparatie of aanpassing vòòr 1-1-2015 heeft plaatsgevonden.

Onze ambitie is de webapplicatie ZorgInfo zo doelmatig en gebruiksvriendelijk in te richten voor u als indiceerder. Heeft u suggesties of zijn er onduidelijkheden betreft de functionaliteiten van de webapplicatie ZorgInfo neemt u dan contact op met de helpdesk.

]]>
0
Is er een gebruikershandleiding beschikbaar? https://www.zorginfo.com/feed/is-er-een-gebruikershandleiding-beschikbaar/ Mon, 23 May 2011 12:52:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/is-er-een-gebruikershandleiding-beschikbaar/ De meest recente gebruikershandleiding voor indiceerders en depothouders is altijd te downloaden op www.zorginfo.com. Bij de meeste zorgkantoren vindt je de handleiding ook in de documentenbox links in het menu.

]]>
0
Als een aanvraag is afgekeurd of ingetrokken en ik wil opnieuw een vergelijkbare aanvraag opsturen, moet ik dan alle informatie opnieuw in vullen? https://www.zorginfo.com/feed/als-een-aanvraag-is-afgekeurd-of-ingetrokken-en-ik-wil-opnieuw-een-vergelijkbare-aanvraag-opsturen-moet-ik-dan-alle-informatie-opnieuw-in-vullen/ Mon, 23 May 2011 12:33:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/als-een-aanvraag-is-afgekeurd-of-ingetrokken-en-ik-wil-opnieuw-een-vergelijkbare-aanvraag-opsturen-moet-ik-dan-alle-informatie-opnieuw-in-vullen/ U kunt een verzonden indicatie ten alle tijde dupliceren. U vindt de dupliceerknop in het indicatiedetailscherm. Hiermee worden alle gegevens en antwoorden gekopieerd. U kunt dan eventueel wijzigingen aanbrengen en de indicatie opnieuw verzenden.

]]>
0
Waar kan ik zien dat mijn aanvraag al goed- of afgekeurd is? https://www.zorginfo.com/feed/waar-kan-ik-zien-dat-mijn-aanvraag-al-goed-of-afgekeurd-is/ Mon, 23 May 2011 12:33:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/waar-kan-ik-zien-dat-mijn-aanvraag-al-goed-of-afgekeurd-is/ In het [Overzicht indicaties] kunt u alle aanvragen zien. In de tweede kolom wordt de status van een indicatie weergegeven. Zo ziet u een groen vinkje bij een goedgekeurde en verwerkte indicatie, een rood kruis bij een afgekeurde aanvraag of ingetrokken melding. Ook kunt u deze lijst filteren waardoor u alleen alle goed- of afgekeurde aanvragen kunt zien. Als u de aanvraag opent kunt u op het laatste tabblad de toelichting van de beoordelaar lezen.

]]>
0
Na het verzenden van het formulier ben ik er achter gekomen dat er gegevens in staan die niet kloppen. Wat kan ik nu doen? https://www.zorginfo.com/feed/na-het-verzenden-van-het-formulier-ben-ik-er-achter-gekomen-dat-er-gegevens-in-staan-die-niet-kloppen-wat-kan-ik-nu-doen/ Mon, 23 May 2011 12:32:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/na-het-verzenden-van-het-formulier-ben-ik-er-achter-gekomen-dat-er-gegevens-in-staan-die-niet-kloppen-wat-kan-ik-nu-doen/ Na het verzenden van een aanvraag kunt u de aanvraag niet meer wijzigen of verwijderen. Heeft u een machtigingsaanvraag ingediend heeft u wel nog de optie om te annuleren. Wilt u een nieuwe aanvraag indienen, neem dan contact op met het betreffende zorgkantoor. De contactgegevens zijn op het verstrekkingenportaal via het menu-item [Contact] terug te vinden.

U kunt vervolgens de aanvraag dupliceren, de gegegeven aanvullen en een toelichting geven in het melding/machtiging scherm.

]]>
0
Waar kan ik het leveranciersformulier terugvinden? https://www.zorginfo.com/feed/waar-kan-ik-het-leveranciersformulier-terugvinden/ Mon, 23 May 2011 12:30:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/waar-kan-ik-het-leveranciersformulier-terugvinden/ Voor u als indiceerder kunt u ten alle tijde de aanvraag bekijken. Dit doet u door de indicatie te openen. U bevindt zich dan in het Indicatiedetail scherm. Ook kunt u hier het Leveranciersformulier verzenden. Er wordt dan een beveiligde link per mail verstuurd naar de leverancier. De leverancier krijgt na het openen van de link maar beperkte informatie te zien. Zo worden medisch inhoudelijke gegevens afgeschermd en worden alleen productspecificaties en NAW gegevens getoond.

]]>
0
Als ik een aanvraag tussentijds opsla, hoe vindt ik deze dan terug? https://www.zorginfo.com/feed/als-ik-een-aanvraag-tussentijds-opsla-hoe-vindt-ik-deze-dan-terug/ Mon, 23 May 2011 12:29:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/als-ik-een-aanvraag-tussentijds-opsla-hoe-vindt-ik-deze-dan-terug/ Door het klikken op volgende in een indicatie wordt de informatie automatisch bewaard. Op bepaalde pagina's is er ook een extra knop 'Opslaan' beschikbaar. Als u later ZorgInfo weer opstart kunt u de betreffende indicatie altijd terugvinden bij de cliënt. U herkent de indicatie aan de status; 'Gestart'. 

]]>
0
Als een beoordeling negatief is (afkeuring/ingetrokken), waar kan ik dan de onderbouwing zien? https://www.zorginfo.com/feed/als-een-beoordeling-negatief-is-afkeuring/ingetrokken-waar-kan-ik-dan-de-onderbouwing-zien/ Mon, 23 May 2011 12:28:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/als-een-beoordeling-negatief-is-afkeuring/ingetrokken-waar-kan-ik-dan-de-onderbouwing-zien/ Indien een aanvraag wordt afgekeurd of ingetrokken geeft het Zorgkantoor hiervoor een onderbouwing. Deze is te vinden door op de betreffende indicatie te klikken in het overzicht, vervolgens vindt u de toelichting op het laatste tabblad.

]]>
0
Mijn leverancier komt niet voor in de keuzelijst? https://www.zorginfo.com/feed/mijn-leverancier-komt-niet-voor-in-de-keuzelijst/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/mijn-leverancier-komt-niet-voor-in-de-keuzelijst/ Bij het verzenden van het leveranciersformulier krijgt u de keuze uit alle gecontracteerde leveranciers voor het gekozen hulpmiddel/rolstoel. Het zorgkantoor bepaalt welke leveranciers mogen leveren. Mocht uw leverancier niet in de lijst voorkomen kunt u contact opnemen met het zorgkantoor.

]]>
0
Kan ik zelf de chatfunctie met het zorgkantoor opstarten? https://www.zorginfo.com/feed/kan-ik-zelf-de-chatfunctie-met-het-zorgkantoor-opstarten/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/kan-ik-zelf-de-chatfunctie-met-het-zorgkantoor-opstarten/ U kunt als indiceerder niet zelf de Extra Informatie module opstarten.
Dit gebeurt door het zorgkantoor op het moment dat zij een aanvullende vraag willen stellen.

]]>
0
Is er een gebruikershandleiding beschikbaar? https://www.zorginfo.com/feed/is-er-een-gebruikershandleiding-beschikbaar-2/ Mon, 23 May 2011 12:18:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/is-er-een-gebruikershandleiding-beschikbaar-2/ De meest recente gebruikershandleiding voor indiceerders en depothouders is altijd te downloaden op www.zorginfo.com. Bij de meeste zorgkantoren vindt je de handleiding ook in de documentenbox links in het menu.

]]>
0
Hoe kan ik een aanvraag doen voor overname van WMO?? https://www.zorginfo.com/feed/hoe-kan-ik-een-aanvraag-doen-voor-overname-van-wmo/ Mon, 23 May 2011 12:17:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/hoe-kan-ik-een-aanvraag-doen-voor-overname-van-wmo/ Voordat u aan kunt geven dat u de rolstoel wilt overnemen van WMO moet u eerst de stappen voor de indicatie van functionele beperkingen en producteisen hebben doorlopen. Bij de stap 'Herinzetselectie' kan de keus gemaakt worden waar de rolstoel vandaan wordt gehaald. Hier kunt u aangeven dat u deze wenst over te nemen van de Wmo. In het veld 'Gesproken met' dient u het voorlopig poolnummer in te vullen dat u van het depot heeft ontvangen

]]>
0
Als een aanvraag is afgekeurd of ingetrokken en ik wil opnieuw een vergelijkbare aanvraag opsturen, moet ik dan alle informatie opnieuw in vullen? https://www.zorginfo.com/feed/als-een-aanvraag-is-afgekeurd-of-ingetrokken-en-ik-wil-opnieuw-een-vergelijkbare-aanvraag-opsturen-moet-ik-dan-alle-informatie-opnieuw-in-vullen-2/ Mon, 23 May 2011 12:16:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/als-een-aanvraag-is-afgekeurd-of-ingetrokken-en-ik-wil-opnieuw-een-vergelijkbare-aanvraag-opsturen-moet-ik-dan-alle-informatie-opnieuw-in-vullen-2/ U kunt een verzonden indicatie ten alle tijde dupliceren. U vindt de dupliceerknop in het indicatiedetailscherm. Hiermee worden alle gegevens en antwoorden gekopieerd. U kunt dan eventueel wijzigingen aanbrengen en de indicatie opnieuw verzenden.

]]>
0
Waar kan ik zien dat mijn aanvraag al goed- of afgekeurd is? https://www.zorginfo.com/feed/waar-kan-ik-zien-dat-mijn-aanvraag-al-goed-of-afgekeurd-is-2/ Mon, 23 May 2011 12:15:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/waar-kan-ik-zien-dat-mijn-aanvraag-al-goed-of-afgekeurd-is-2/ In het [Overzicht indicaties] kunt u alle aanvragen zien. In de tweede kolom wordt de status van een indicatie weergegeven. Zo ziet u een groen vinkje bij een goedgekeurde en verwerkte indicatie, een rood kruis bij een afgekeurde aanvraag of ingetrokken melding. Ook kunt u deze lijst filteren waardoor u alleen alle goed- of afgekeurde aanvragen kunt zien. Als u de aanvraag opent kunt u op het laatste tabblad de toelichting van de beoordelaar lezen.

]]>
0
Na het verzenden van het formulier ben ik er achter gekomen dat er gegevens in staan die niet kloppen. Wat kan ik nu doen? https://www.zorginfo.com/feed/na-het-verzenden-van-het-formulier-ben-ik-er-achter-gekomen-dat-er-gegevens-in-staan-die-niet-kloppen-wat-kan-ik-nu-doen-2/ Mon, 23 May 2011 12:14:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/na-het-verzenden-van-het-formulier-ben-ik-er-achter-gekomen-dat-er-gegevens-in-staan-die-niet-kloppen-wat-kan-ik-nu-doen-2/ Na het verzenden van een aanvraag kunt u de aanvraag niet meer wijzigen of verwijderen. Heeft u een machtigingsaanvraag ingediend heeft u wel nog de optie om te annuleren. Wilt u een nieuwe aanvraag indienen, neem dan contact op met het betreffende zorgkantoor. De contactgegevens zijn op het verstrekkingenportaal via het menu-item [Contact] terug te vinden.

U kunt vervolgens de aanvraag dupliceren, de gegegeven aanvullen en een toelichting geven in het melding/machtiging scherm.

]]>
0
Waar kan ik het leveranciersformulier terugvinden? https://www.zorginfo.com/feed/waar-kan-ik-het-leveranciersformulier-terugvinden-2/ Mon, 23 May 2011 12:12:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/waar-kan-ik-het-leveranciersformulier-terugvinden-2/ Voor u als indiceerder kunt u ten alle tijde de aanvraag bekijken. Dit doet u door de indicatie te openen. U bevindt zich dan in het Indicatiedetail scherm. Ook kunt u hier het Leveranciersformulier verzenden. Er wordt dan een beveiligde link per mail verstuurd naar de leverancier. De leverancier krijgt na het openen van de link maar beperkte informatie te zien. Zo worden medisch inhoudelijke gegevens afgeschermd en worden alleen productspecificaties en NAW gegevens getoond.

]]>
0
Als ik een aanvraag tussentijds opsla, hoe vindt ik deze dan terug? https://www.zorginfo.com/feed/als-ik-een-aanvraag-tussentijds-opsla-hoe-vindt-ik-deze-dan-terug-2/ Mon, 23 May 2011 12:12:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/als-ik-een-aanvraag-tussentijds-opsla-hoe-vindt-ik-deze-dan-terug-2/ Door het klikken op volgende in een indicatie wordt de informatie automatisch bewaard. Op bepaalde pagina's is er ook een extra knop 'Opslaan' beschikbaar. Als u later ZorgInfo weer opstart kunt u de betreffende indicatie altijd terugvinden bij de cliënt. U herkent de indicatie aan de status; 'Gestart'. 

]]>
0
Wat moet ik invullen bij productspecificatie? https://www.zorginfo.com/feed/wat-moet-ik-invullen-bij-productspecificatie/ Mon, 23 May 2011 12:11:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/wat-moet-ik-invullen-bij-productspecificatie/ Dit is alleen bedoeld voor eventuele toelichting van uw bestelling naar uw leverancier (niet verplicht, alleen indien gewenst). U hoeft hier dus niet opnieuw te beschrijven wat of waarom u iets aanvraagt/ meldt. Ook mag u hier niet afwijken van de eerder opgegegeven producteisen

]]>
0
In ZorgInfo wordt een vraag gesteld over verblijf en behandeling: hoe weet ik of iemand voor deze functies is geïndiceerd? https://www.zorginfo.com/feed/in-zorginfo-wordt-een-vraag-gesteld-over-verblijf-en-behandeling-hoe-weet-ik-of-iemand-voor-deze-functies-is-gendiceerd/ Mon, 23 May 2011 12:09:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/in-zorginfo-wordt-een-vraag-gesteld-over-verblijf-en-behandeling-hoe-weet-ik-of-iemand-voor-deze-functies-is-gendiceerd/ Deze informatie dient u binnen uw instelling te kunnen achterhalen. Bij twijfel kunt u hierover contact opnemen met uw administratie.

]]>
0
Als een beoordeling negatief is (afkeuring/ingetrokken), waar kan ik dan de onderbouwing zien? https://www.zorginfo.com/feed/als-een-beoordeling-negatief-is-afkeuring/ingetrokken-waar-kan-ik-dan-de-onderbouwing-zien-2/ Mon, 23 May 2011 12:08:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/als-een-beoordeling-negatief-is-afkeuring/ingetrokken-waar-kan-ik-dan-de-onderbouwing-zien-2/ Indien een aanvraag wordt afgekeurd of ingetrokken geeft het Zorgkantoor hiervoor een onderbouwing. Deze is te vinden door op de betreffende indicatie te klikken in het overzicht, vervolgens vindt u de toelichting op het laatste tabblad.

]]>
0
Wat wordt er bedoeld met zitting-, en rugondersteuning categorieën? https://www.zorginfo.com/feed/wat-wordt-er-bedoeld-met-zitting-en-rugondersteuning-categorien/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/wat-wordt-er-bedoeld-met-zitting-en-rugondersteuning-categorien/ In het Verstrekkingen Portaal wordt er gebruik gemaakt van verschillende categorieën zit- en rugondersteuning. Deze categorieën zijn ingedeeld op basis van eigenschappen die voldoen aan de functionele problematiek van de cliënt. Bij ernstige problematiek hoort een hogere categorie. Op www.zorginfo.com is een uitleg te vinden van de verschillende categorieën. Ook vindt u hier welke merkafhankelijke oplossingen er binnen elke categorie vallen.

]]>
0
Ik krijg geen Categorie 4 uit de vragenlijst, hoe komt dat? https://www.zorginfo.com/feed/ik-krijg-geen-categorie-4-uit-de-vragenlijst-hoe-komt-dat/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/ik-krijg-geen-categorie-4-uit-de-vragenlijst-hoe-komt-dat/ In overleg met de zorgkantoren is er besloten om categorie 4 niet standaard uit de matching te laten komen.
Een categorie 4 voorziening is een relatief ingrijpende voorziening en zal bewust gekozen en gemotiveerd moeten worden. Zo kunt u aangeven waarom de cliënt niet geholpen is met een lagere categorie voorziening.

]]>
0
Het poolnummer wordt niet herkend? https://www.zorginfo.com/feed/het-poolnummer-wordt-niet-herkend/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/het-poolnummer-wordt-niet-herkend/ Bij de herinzetselectie wordt u gevraagd om een poolnummer te controleren. Het kan diverse oorzaken hebben waarom een poolnummer niet herkend wordt. Meestal komt dit omdat het nummer nog niet bekend is bij de depothouder. U kunt dan contact opnemen met de depothouder om te kijken of de rolstoel (correct) ingevoerd is. 

Wordt het poolnummer wel herkend maar is er iets anders aan de hand dan krijgt u een passende melding, en kunt u de selectie aanpassen.

Komt u er niet uit kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk; support@zorginfo.com 

]]>
0
Ik heb de inzet van een rolstoel beëindigd, kan ik nog een reparatie/aanpassing indienen? https://www.zorginfo.com/feed/ik-heb-de-inzet-van-een-rolstoel-beindigd-kan-ik-nog-een-reparatie/aanpassing-indienen/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/ik-heb-de-inzet-van-een-rolstoel-beindigd-kan-ik-nog-een-reparatie/aanpassing-indienen/ Het kan voorkomen dat u na het beeindigen van een inzet, bijvoorbeeld door overlijden, nog een reparatiebon krijgt. U kunt deze dan helaas niet meer op de normale manier invoeren. Mocht u dit probleem ervaren kunt u contact opnemen met de helpdesk support@zorginfo.com 

]]>
0
Wat is een historische rolstoelinzet? https://www.zorginfo.com/feed/wat-is-een-historische-rolstoelinzet/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/wat-is-een-historische-rolstoelinzet/ Het verstrekkingen portaal geeft u de mogelijkheid om een historische rolstoelinzet te koppelen aan een cliënt. Dit gaat om rolstoelen die in het oude zorginfo portaal zijn aangevraagd en goedgekeurd. Het kan zijn dat er nu een reparatie of aanpassing nodig is. Door de rolstoel te koppelen hoeft u niet een geheel nieuwe aanvraag te doen. De indicatie is immers al een keer goedgekeurd.

]]>
0
Mijn leverancier komt niet voor in de keuzelijst? https://www.zorginfo.com/feed/mijn-leverancier-komt-niet-voor-in-de-keuzelijst-2/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/mijn-leverancier-komt-niet-voor-in-de-keuzelijst-2/ Bij het verzenden van het leveranciersformulier krijgt u de keuze uit alle gecontracteerde leveranciers voor het gekozen hulpmiddel/rolstoel. Het zorgkantoor bepaalt welke leveranciers mogen leveren. Mocht uw leverancier niet in de lijst voorkomen kunt u contact opnemen met het zorgkantoor.

]]>
0
Kan ik zelf de chatfunctie met het zorgkantoor opstarten? https://www.zorginfo.com/feed/kan-ik-zelf-de-chatfunctie-met-het-zorgkantoor-opstarten-2/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/kan-ik-zelf-de-chatfunctie-met-het-zorgkantoor-opstarten-2/ U kunt als indiceerder niet zelf de Extra Informatie module opstarten.
Dit gebeurt door het zorgkantoor op het moment dat zij een aanvullende vraag willen stellen.

]]>
0
Ik kan niet inloggen op hap.zorgverstrekking.nl? https://www.zorginfo.com/feed/ik-kan-niet-inloggen-op-hapzorgverstrekkingnl/ Mon, 16 May 2011 14:55:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/ik-kan-niet-inloggen-op-hapzorgverstrekkingnl/ U heeft een persoonlijk Vecozo certificaat nodig om het Verstrekkingen Portaal te gebruiken. Het certificaat is gekoppeld aan u als persoon + eventueel uw behandelaarscode en wordt gebruikt om te controleren wie inlogt op ZorgInfo. 

]]>
0
Hoe kan ik een persoon afmelden, zodat deze niet meer van het systeem gebruik kan maken? https://www.zorginfo.com/feed/hoe-kan-ik-een-persoon-afmelden-zodat-deze-niet-meer-van-het-systeem-gebruik-kan-maken/ Mon, 23 May 2011 12:07:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/hoe-kan-ik-een-persoon-afmelden-zodat-deze-niet-meer-van-het-systeem-gebruik-kan-maken/ Voor het afmelden van personen kunt u terecht bij de autorisatiebeheerder. In sommige gevallen is deze rol weggelegd bij een collega van uw instelling. Anders ligt het autorisatiebeheer bij het zorgkantoor. De autorisatiebeheerder kan op verzoek rollen verwijderen bij een persoon.

]]>
0
Hoe kan ik een nieuwe zorginstelling aanmelden? https://www.zorginfo.com/feed/hoe-kan-ik-een-nieuwe-zorginstelling-aanmelden/ Mon, 23 May 2011 12:06:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/hoe-kan-ik-een-nieuwe-zorginstelling-aanmelden/ Het aanmelden of wijzigen van zorginstellingen gaat altijd via uw Zorgkantoor. Zij onderhouden de landelijke lijst van AGB codes die zijn toegestaan voor het leveren van Wlz zorg. Wekelijks wordt er een nieuwe lijst gesynchroniseerd in het Verstrekkingen Portaal. In de meeste gevallen worden wijzigingen (toevoegen/naamswijziging/sluiten) automatisch doorgevoerd. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk; support@zorginfo.com 

]]>
0
Als ik inlog kloppen mijn gegevens op de site niet. Wat kan ik doen om te zorgen dat ik wel de juiste gegevens zie? https://www.zorginfo.com/feed/als-ik-inlog-kloppen-mijn-gegevens-op-de-site-niet-wat-kan-ik-doen-om-te-zorgen-dat-ik-wel-de-juiste-gegevens-zie/ Mon, 23 May 2011 12:04:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/als-ik-inlog-kloppen-mijn-gegevens-op-de-site-niet-wat-kan-ik-doen-om-te-zorgen-dat-ik-wel-de-juiste-gegevens-zie/ U kunt ten alle tijde uw profiel aanpassen. U gaat hiervoor rechtsboven in het scherm naar 'Mijn Profiel'. Hier kunt u alle gegevens aanpassen. Alsmede autorisatie aanvragen voor de instelling(en) waar u indiceert.

]]>
0
Ik heb problemen met mijn VECOZO certificaat? https://www.zorginfo.com/feed/ik-heb-problemen-met-mijn-vecozo-certificaat/ Mon, 23 May 2011 12:02:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/ik-heb-problemen-met-mijn-vecozo-certificaat/ Voor het oplossen van problemen met uw VECOZO certificaat kunt terecht bij VECOZO. Op de helppagina van VECOZO kunt u misschien uw probleem terugvinden of contact opnemen met helpdesk van VECOZO.

www.vecozo.nl 

]]>
0
Ik heb VECOZO geïnstalleerd maar nu lukt het me niet om op ZorgInfo te komen?: https://www.zorginfo.com/feed/ik-heb-vecozo-genstalleerd-maar-nu-lukt-het-me-niet-om-op-zorginfo-te-komen/ Mon, 23 May 2011 12:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/ik-heb-vecozo-genstalleerd-maar-nu-lukt-het-me-niet-om-op-zorginfo-te-komen/ Waarschijnlijk heeft u uw Vecozo-certificaat nog niet bij Zorginfo aangemeld. Navigeer naar www.verstrekkingenportaal.nl of naar hap.zorgverstrekking.nl. Na het inloggen met uw VECOZO certficaat komt u vanzelf op de profielpagina waar u zich kunt aanmelden. Vervolgens dient u autorisatie aan te vragen voor uw instelling

]]>
0
Hoe lang duurt het voordat mijn autorisatieverzoek wordt verwerkt? https://www.zorginfo.com/feed/hoe-lang-duurt-het-voordat-mijn-autorisatieverzoek-wordt-verwerkt/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/hoe-lang-duurt-het-voordat-mijn-autorisatieverzoek-wordt-verwerkt/ Zodra u een autorisatieverzoek heeft ingediend wordt deze zichtbaar bij 'autorisaties'. Zolang het verzoek nog niet is behandeld staat er de status; verzoek ingediend. Als er bij u op locatie een autorisatiebeheerder is aangewezen komt het verzoek bij diegene terecht. Mocht dit langer duren dan gewenst kunt u wellicht contact met hem/haar opnemen.

Is er geen autorisatiebeheerder op locatie dan komt uw verzoek bij het zorgkantoor terecht. Over het algemeen wordt er dan binnen 1 à 2 werkdagen gereageerd. Mocht dit niet zo zijn kunt u contact met hen opnemen.

]]>
0
Moet ik voor elke AGB/Instelling een autorisatie hebben? https://www.zorginfo.com/feed/moet-ik-voor-elke-agb/instelling-een-autorisatie-hebben/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/moet-ik-voor-elke-agb/instelling-een-autorisatie-hebben/ Elke cliënt waar u rolstoelen of hulpmiddelen voor indiceert staat ingeschreven op de AGB code van de locatie waar hij/zij verblijft. U heeft dus voor elke locatie waar u indiceert een autorisatie nodig. Het is dan ook van belang om te kijken op welke locatie u ingelogd bent voordat u een aanvraag doet.

U kunt binnen 1 persoonlijk Vecozo certificaat, autorisatie aanvragen voor meerdere locaties/instellingen. Het is niet nodig om meerdere certificaten te hebben.

]]>
0
Waarom moet mijn browser cookies ondersteunen? https://www.zorginfo.com/feed/waarom-moet-mijn-browser-cookies-ondersteunen/ Mon, 03 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/waarom-moet-mijn-browser-cookies-ondersteunen/ Om optimaal gebruik te maken van de functionaliteiten van het Verstrekkingen Portaal is het gebruik van cookies noodzakelijk.

Voor o.a. de volgende functionaleiten worden cookies gebruikt:

- Het openen van de laatstgebruikte instelling bij inloggen
- Het onthouden van kolomvoorkeuren in het indicatieoverzicht (kolommen toegevoegd/verwijderd/verplaatst)
- Het onthouden van emailadressen
- Het onthouden van filtermogelijkheden en zoekopdrachten

]]>
0
Waarom is de helpdesk niet telefonisch bereikbaar? https://www.zorginfo.com/feed/waarom-is-de-helpdesk-niet-telefonisch-bereikbaar/ Thu, 06 Aug 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/waarom-is-de-helpdesk-niet-telefonisch-bereikbaar/ In overleg met de zorgkantoren is gekozen voor een helpdesk die bereikbaar is per mail.

Volgens de daarbij behorende afspraken dient er door Zorginfo binnen 5 werkdagen gereageerd te worden.
In de praktijk wordt er in de meeste gevallen dezelfde dag nog gereageerd en anders de volgende dag.

Bij complexe vragen of zaken die spoedeisend zijn,kan de helpdesk besluiten om de gebruiker te bellen, hetgeen met regelmaat gebeurd. Hierdoor wordt de doorlooptijd aanzienlijk verkort.

]]>
0
Aanvullen profielgegevens E-learning i.v.m. accreditatie https://www.zorginfo.com/feed/aanvullen-profielgegevens-e-learning-ivm-accreditatie/ Wed, 30 May 2012 12:48:46 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/aanvullen-profielgegevens-e-learning-ivm-accreditatie/ Voor het accrediteren van fysiotherapeuten is het noodzakelijk
dat wij beschikken over de privé gegevens van de cursist. Daarom zal u –bij het
inloggen in de e-learning- gevraagd worden om uw profiel te wijzigen. Hierbij
het verzoek dit te doen. Wanneer deze gegevens bij ons niet bekend zijn is het
niet mogelijk de accreditatie te verwerken. Uiteraard zullen wij deze gegevens
alleen gebruiken voor het accreditatieproces.

]]>
0
Bovenbudgettaire hulpmiddelen en rolstoelen ZZP9A https://www.zorginfo.com/feed/bovenbudgettaire-hulpmiddelen-en-rolstoelen-zzp9a/ Thu, 21 Feb 2013 12:34:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/bovenbudgettaire-hulpmiddelen-en-rolstoelen-zzp9a/ In de aanwijzing Contracteerruimte AWBZ 2013 (kenmerk MC-U-3 1403w 70) heeft de staatsecretaris van VWS bevestigd dat bovenbudgettaire hulpmiddelen en rolstoelen die tot 1-1-2013 werden verstrekt aan cliënten met een indicatie ZZP9a, ook in 2013 vanuit de regeling AWBZ worden …

]]>
In de aanwijzing Contracteerruimte AWBZ 2013 (kenmerk MC-U-3 1403w 70) heeft de staatsecretaris van VWS bevestigd dat bovenbudgettaire hulpmiddelen en rolstoelen die tot 1-1-2013 werden verstrekt aan cliënten met een indicatie ZZP9a, ook in 2013 vanuit de regeling AWBZ worden bekostigd.

 

]]>
0
ZorgInfo wenst jullie fijne feestdagen en een voorspoedig 2014! https://www.zorginfo.com/feed/zorginfo-wenst-jullie-fijne-feestdagen-en-een-voorspoedig-2014/ Thu, 19 Dec 2013 11:45:47 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/zorginfo-wenst-jullie-fijne-feestdagen-en-een-voorspoedig-2014/ ZorgInfo wenst jullie fijne feestdagen en een voorspoedig 2014!

]]>
0
Uitrol nieuwe verstrekkingen portaal uitgesteld https://www.zorginfo.com/feed/uitrol-nieuwe-verstrekkingen-portaal-uitgesteld/ Tue, 04 Feb 2014 15:28:20 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/uitrol-nieuwe-verstrekkingen-portaal-uitgesteld/ Naar aanleiding van de feedback van diverse stakeholders (zorgkantoren, indiceerders en depothouders) tijdens het testen van het vernieuwde verstrekkingen portaal, is in overleg met de zorgkantoren besloten de uitrol uit te stellen. Zodra de definitieve live datum bekend is zullen wij u hierover informeren.

]]>
0
Informatie over het nieuwe Verstrekkingen Portaal ZorgInfo en het AGB register https://www.zorginfo.com/feed/informatie-over-het-nieuwe-verstrekkingen-portaal-zorginfo-en-het-agb-register/ Thu, 27 Feb 2014 14:54:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/informatie-over-het-nieuwe-verstrekkingen-portaal-zorginfo-en-het-agb-register/ Naar aanleiding van diverse vragen over het gebruik van AGB codes in het nieuwe Verstrekkingen Portaal van ZorgInfo is er een Info Sheet samengesteld. Deze zal via de zorgkantoren verspreid worden onder indiceerders en leveranciers maar is ook hier te …

]]>
Naar aanleiding van diverse vragen over het gebruik van AGB codes in het nieuwe Verstrekkingen Portaal van ZorgInfo is er een Info Sheet samengesteld. Deze zal via de zorgkantoren verspreid worden onder indiceerders en leveranciers maar is ook hier te downloaden.

Heeft u vragen over deze Info Sheet? Stuur dan een email aan support@zorginfo.com.

]]>
0
Quick Start Guide en Gebruikershandleidingen beschikbaar https://www.zorginfo.com/feed/quick-start-guide-en-gebruikershandleidingen-beschikbaar/ Mon, 05 May 2014 12:42:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/quick-start-guide-en-gebruikershandleidingen-beschikbaar/ Over niet al te lange tijd zal het nieuwe ZorgInfo Verstrekkingen Portaal gelanceerd worden. Over de exacte planning wordt u geïnformeerd door het zorgkantoor. Bent u al nieuwsgierig naar het nieuwe portaal? Een Quick Start Guide en de Gebruikershandleidingen zijn …

]]>
Over niet al te lange tijd zal het nieuwe ZorgInfo Verstrekkingen Portaal gelanceerd worden. Over de exacte planning wordt u geïnformeerd door het zorgkantoor.

Bent u al nieuwsgierig naar het nieuwe portaal? Een Quick Start Guide en de Gebruikershandleidingen zijn nu al beschikbaar via de website van ZorgInfo.

Klik hier om deze direct te bekijken of te downloaden.

]]>
0
Vernieuwde ZorgInfo Verstrekkingen Portaal Beschikbaar https://www.zorginfo.com/feed/vernieuwde-zorginfo-verstrekkingen-portaal-beschikbaar/ Mon, 12 May 2014 01:56:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/vernieuwde-zorginfo-verstrekkingen-portaal-beschikbaar/ Maandag 12 mei 2014 komt het vernieuwde ZorgInfo verstrekkingen portaal beschikbaar. Dit vernieuwde portaal is te bereiken via de volgende url: http://hap.zorgverstrekking.nl Het oude portaal blijft vooralsnog gewoon voor alle zorgkantoren beschikbaar. Echter niet voor alle zorgkantoren zal het indienen …

]]>
Maandag 12 mei 2014 komt het vernieuwde ZorgInfo verstrekkingen portaal beschikbaar. Dit vernieuwde portaal is te bereiken via de volgende url: http://hap.zorgverstrekking.nl

Het oude portaal blijft vooralsnog gewoon voor alle zorgkantoren beschikbaar. Echter niet voor alle zorgkantoren zal het indienen van aanvragen/meldingen hier nog langer mogelijk zijn. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden per zorgkantoor vanaf 12 mei 2014:

CZ zorgkantoren; aanvragen/meldingen enkel via nieuwe portaal

Menzis zorgkantoren; aanvragen/meldingen zowel via nieuwe als oude portaal

Achmea zorgkantoren; aanvragen/meldingen enkel via oude portaal
VGZ zorgkantoren; aanvragen/meldingen zowel via nieuwe als oude portaal

Meer informatie over het portaal is terug te vinden op de website van ZorgInfo 
www.zorginfo.com 

]]>
0
Instructie filmpjes Verstrekkingen Portaal https://www.zorginfo.com/feed/instructie-filmpjes-verstrekkingen-portaal/ Wed, 28 May 2014 10:15:29 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/instructie-filmpjes-verstrekkingen-portaal/ Er zijn instructie filmpjes beschikbaar als extra ondersteuning bij het gebruik van het verstrekkingen portaal. Deze kun je terug vinden op www.zorginfo.com

]]>
0
Update verstrekkingen portaal https://www.zorginfo.com/feed/update-verstrekkingen-portaal/ Thu, 05 Jun 2014 08:28:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/update-verstrekkingen-portaal/ Vannacht heeft er een update plaatsgevonden van het verstrekkingen portaal. Hierin zijn enkele bevindingen en wijzigingen doorgevoerd. Zie de Info Sheet Indiceerders 2 op www.zorginfo.com voor meer informatie (en releasenotes). Ook is daar een aangepaste handleiding beschikbaar (v 1.1).

]]>
Vannacht heeft er een update plaatsgevonden van het verstrekkingen portaal. Hierin zijn enkele bevindingen en wijzigingen doorgevoerd. Zie de Info Sheet Indiceerders 2 op www.zorginfo.com voor meer informatie (en releasenotes).
Ook is daar een aangepaste handleiding beschikbaar (v 1.1).

]]>
0
Flowdiagram en vernieuwde gebruikershandleiding beschikbaar https://www.zorginfo.com/feed/flowdiagram-en-vernieuwde-gebruikershandleiding-beschikbaar/ Wed, 02 Jul 2014 13:06:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/flowdiagram-en-vernieuwde-gebruikershandleiding-beschikbaar/ Op de website van ZorgInfo (www.zorginfo.com) is een flowdiagram beschikbaar gekomen dat eenvoudig inzicht moet geven in het hele proces van een rolstoel aanvraag of melding. Ook is een nieuwe versie van de gebruikershandleiding voor indiceerders (v1.2) hier beschikbaar.

]]>
Op de website van ZorgInfo (www.zorginfo.com) is een flowdiagram beschikbaar gekomen dat eenvoudig inzicht moet geven in het hele proces van een rolstoel aanvraag of melding. Ook is een nieuwe versie van de gebruikershandleiding voor indiceerders (v1.2) hier beschikbaar.

]]>
0
Let op! Belangrijke informatie Update 2.3 https://www.zorginfo.com/feed/let-op-belangrijke-informatie-update-23/ Fri, 15 Aug 2014 16:14:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/let-op-belangrijke-informatie-update-23/ Beste ZorgInfo gebruikers, De releasedatum van het Verstrekkingen Portaal 2.3 is bekend! De uitrol zal op donderdag aanstaande in de avond plaatsvinden. Op vrijdag 22 Augustus zullen de langverwachte verbeteringen een feit zijn. Belangrijk: De reeds ingevoerde indicaties (nieuwe portaal) kunnen …

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

De releasedatum van het Verstrekkingen Portaal 2.3 is bekend!
De uitrol zal op donderdag aanstaande in de avond plaatsvinden.
Op vrijdag 22 Augustus zullen de langverwachte verbeteringen een feit zijn.

Belangrijk: De reeds ingevoerde indicaties (nieuwe portaal) kunnen na de release niet meer gedupliceerd worden. Dit als gevolg van het aanpassen van de vragenlijst.
Volgens verschillende tests moeten reeds gestarte indicaties zonder problemen afgerond kunnen worden. Het blijft echter wel raadzaam zoveel mogelijk indicaties voor vrijdag 22 augustus af te ronden en te verzenden”

 

]]>
0
VGZ sluit per 15 september 2014 het oude ZorgInfo portaal. https://www.zorginfo.com/feed/vgz-sluit-per-15-september-2014-het-oude-zorginfo-portaal/ Tue, 09 Sep 2014 09:26:51 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/vgz-sluit-per-15-september-2014-het-oude-zorginfo-portaal/ Geachte heer/mevrouw,

Als beheerder van uw instelling ontvangt u onderstaande mail van het Zorgkantoor. Wij verzoeken wij u om deze informatie door te sturen naar alle indiceerders van uw instelling(en)

 1. Op 23 augustus is er een nieuwe release geweest van ZorgInfo. Daarna heeft er nog een aanpassing plaatsgevonden op 1 september zodat er op dit moment geen reden meer is om het oude portaal nog langer open te houden. Wij gaan daarom het oude portaal sluiten. Vanaf 15 september 2014 is het niet meer mogelijk om het oude portaal te gebruiken. U dient dan alle aanvragen en meldingen in het nieuwe portaal te doen.

Wij adviseren u om de historie vanuit het oude portaal te importeren naar het nieuwe portaal. De gegevens die worden geïmporteerd is een verkorte versie van uw originele aanvraag. Wilt u precies zien wat er is aangevraagd dan kunt u altijd nog het oude portaal raadplegen dat daarvoor beschikbaar blijft.

 1. In ZorgInfo kunt u nu ook overname van een rolstoel aanvragen. Het is nu niet mogelijk om het voorlopig poolnummer in te vullen. Omdat onze werkwijze is dat u vooraf bij de depothouder een voorlopig rolstoelnummer aanvraagt zal er waarschijnlijk nog een aanpassing komen in ZorgInfo zodat u het voorlopig poolnummer dan in een apart veld kunt invullen. Tot die tijd verzoeken wij u om het voorlopig poolnummer in de “toelichting” te plaatsen.
 2. Op dit moment is de werkvoorraad bij het Zorgkantoor al aardig verminderd. Onder andere omdat u op ons verzoek alleen maar contact met het Zorgkantoor opneemt als het echt nodig is. Helaas zitten wij nog niet binnen de in het protocol gestelde termijn van 9 werkdagen. Wij doen ons best om uiterlijk eind van de maand september weer helemaal bij te zijn. Wij danken u voor uw medewerking en uw geduld.

Mocht u problemen hebben met ZorgInfo dan kunt u per mail contact opnemen met support@zorginfo.com

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag.

zorgkantoor.hulpmiddelen@vgz.nl

]]>
0
CZ sluit per 1 Oktober 2014 het oude ZorgInfo portaal. https://www.zorginfo.com/feed/cz-sluit-per-1-oktober-2014-het-oude-zorginfo-portaal/ Thu, 11 Sep 2014 11:23:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/cz-sluit-per-1-oktober-2014-het-oude-zorginfo-portaal/ Geachte indiceerder, Sinds 12 mei 2014 is het nieuwe Verstrekkingen Portaal (verder kortweg VP genoemd) in gebruik genomen. Vanwege de onvoorziene problemen in deze nieuwe VP is het oude portaal met ingang van donderdag 19 juni 2014 tijdelijk weer opengesteld …

]]>
Geachte indiceerder,

Sinds 12 mei 2014 is het nieuwe Verstrekkingen Portaal (verder kortweg VP genoemd) in gebruik genomen.

Vanwege de onvoorziene problemen in deze nieuwe VP is het oude portaal met ingang van donderdag 19 juni 2014 tijdelijk weer opengesteld voor het melden/aanvragen van aanpassingen en reparaties.

De gemelde onvoorziene problemen zijn inmiddels door Zorginfo opgelost.

Als gevolg hiervan wordt de oude omgeving van ZorgInfo per woensdag 1 oktober aanstaande weer dichtgezet.

Nieuwe aanvragen/meldingen zullen voortaan alleen nog in het nieuwe portaal moeten worden ingevoerd.

Dit geldt zowel voor rolstoel als hulpmiddelen AWBZ. U kunt de oude omgeving van Zorginfo nog wel blijven raadplegen.

Alle informatie over het VP is terug te vinden op de website van Zorginfo http://zorginfo.com

Vragen

Voor technische vragen/opmerkingen over het VP, verwijzen wij u naar de helpdesk van Infosupport

U kunt hiervoor een mail sturen naar :support@zorginfo.com. Uw vraag wordt binnen 2 werkdagen beantwoord.

Voor andere, niet technische, vragen kunt u ons bereiken via e-mail: hulpmiddelenawbz@cz.nl of rolstoelenawbz@cz.nl.

Verder via telefoonnummer (076) 524 34 55.

Geeft u in de e-mail duidelijk aan of de vraag het oude of het nieuwe VP betreft.

Uw vraag loopt dan geen onnodige vertraging op.

 

CZ Rolstoelpool
Afdeling AWBZ
CZ zorgkantoren

Telnr: ( 076 ) 524 34 55
www.cz.nl/zorgkantoor

]]>
0
Menzis sluit per 1 Oktober 2014 het oude ZorgInfo portaal. https://www.zorginfo.com/feed/menzis-sluit-per-1-oktober-2014-het-oude-zorginfo-portaal/ Mon, 15 Sep 2014 10:10:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/menzis-sluit-per-1-oktober-2014-het-oude-zorginfo-portaal/ Geachte heer/mevrouw Op 23 augustus is er een nieuwe release geweest van ZorgInfo. Daarna heeft er nog een aanpassing plaatsgevonden op 1 september zodat er op dit moment geen reden meer is om het oude portaal nog langer open te …

]]>
Geachte heer/mevrouw

Op 23 augustus is er een nieuwe release geweest van ZorgInfo. Daarna heeft er nog een aanpassing plaatsgevonden op 1 september zodat er op dit moment geen reden meer is om het oude portaal nog langer open te houden. Wij gaan daarom het oude portaal sluiten. Vanaf 1 oktober 2014 is het niet meer mogelijk om het oude portaal te gebruiken. U dient dan alle aanvragen en meldingen in het nieuwe portaal te doen.

Wij adviseren u om de historie vanuit het oude portaal te importeren naar het nieuwe portaal. De gegevens die worden geïmporteerd is een verkorte versie van uw originele aanvraag. Wilt u precies zien wat er is aangevraagd dan kunt u altijd nog het oude portaal raadplegen dat daarvoor beschikbaar blijft.

Mocht u problemen hebben met ZorgInfo dan kunt u per mail contact opnemen met support@zorginfo.com

Met vriendelijke groet,

René Kuiphuis

]]>
0
Achmea sluit per 1 Oktober 2014 het oude ZorgInfo portaal. https://www.zorginfo.com/feed/achmea-sluit-per-1-oktober-2014-het-oude-zorginfo-portaal/ Tue, 23 Sep 2014 12:42:30 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/achmea-sluit-per-1-oktober-2014-het-oude-zorginfo-portaal/ Beste indiceerder,

Vanaf half juni werken we nu met het nieuwe Verstrekkingen Portaal.

Wegens onvoorziene problemen is het oude portaal nog tijdelijk opengebleven voor het verwerken van aanpassingen/reparaties en overnames van rolstoelen.

Deze issues zijn inmiddels opgelost.

Wij gaan daarom het oude portaal per 1 oktober 2014 definitief sluiten.

Het oude portaal blijft na 1 oktober nog wel raadpleegbaar.

Vragen

Informatie over het nieuwe verstrekkingenportaal is terug te vinden op http://zorginfo.com.

Voor technische vragen over het verstrekkingenportaal verwijzen wij u naar de helpdesk van Infosupport. U kunt mailen naar support@zorginfo.com.

Voor andere, niet technische vragen kunt u ons bereiken via hulpmiddelenawbz@achmea.nl

Met vriendelijke groet,

Achmea ? Divisie Zorg & Gezondheid
Carola Molenaar
Teamleider Overige Zorg

]]>
0
Let op: Accreditatie KNGF E-learning loopt af per 15 november. https://www.zorginfo.com/feed/let-op-accreditatie-kngf-e-learning-loopt-af-per-15-november/ Tue, 04 Nov 2014 08:07:30 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/let-op-accreditatie-kngf-e-learning-loopt-af-per-15-november/ Beste Zorginfo gebruikers,

Na 3 jaar loopt de accreditatie van het KNGF-register af voor de 3 Elearning cursussen m.b.t. wet- en regelgeving rondom de inzet van rolstoelen en hulpmiddelen in de AWBZ.

In het kader van alle wettelijke wijzigingen (o.a. AWBZ verandert in Wet Langdurige Zorg)per 1 januari 2015, zal er in overleg met de Zorgkantoren worden gekeken naar mogelijke vervolgstappen. Hierdoor zal de accreditatie niet verlengd worden.

Bent u fysiotherapeut en heeft u de cursussen nog niet gevolgd?

Dit kan nog tot en met 14 november a.s. Dan staan wij garant voor een correcte verwerking.

U kunt de E-Learning bereiken in het oude portaal via: www.verstrekkingenportaal.nl.
Indien u gebruik maakt van een nieuw Vecozo-certificaat dient u eerst een profiel aan te maken in het oude portaal.

Houdt rekening met een verwerkingstijd van een aantal dagen. Het beste kunt u een mail sturen naar support@zorginfo.com voor een spoedige verwerking.

]]>
0
Belangrijk! Release 2.4 online vanaf maandag 1 december https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-release-24-online-vanaf-maandag-1-december/ Thu, 27 Nov 2014 19:02:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-release-24-online-vanaf-maandag-1-december/ Beste ZorgInfo gebruikers, Vrijdagavond a.s. wordt de nieuwste versie van het Verstrekkingen Portaal uitgerold. Dat wil zeggen dat maandag 1-12-2014 de nieuwe release een feit is! In deze release zitten veel nieuwe functionaliteiten en ook een hoop verbeteringen. De belangrijkste …

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

Vrijdagavond a.s. wordt de nieuwste versie van het Verstrekkingen Portaal uitgerold.
Dat wil zeggen dat maandag 1-12-2014 de nieuwe release een feit is!

In deze release zitten veel nieuwe functionaliteiten en ook een hoop verbeteringen.
De belangrijkste wijzigingen voor indiceerders en bijbehorende uitleg zijn samengevat in een Infosheet.

Klik hier om deze te openen.

Deze update vraagt ook om een complete revisie van de gebruikershandleiding.
Hier wordt hard aan gewerkt dus houdt de nieuwsberichten in de gaten!

]]>
0
Belangrijk: Aanpassingen WLZ en nieuwe Gebruikershandleiding! https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-aanpassingen-wlz-en-nieuwe-gebruikershandleiding/ Thu, 01 Jan 2015 12:33:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-aanpassingen-wlz-en-nieuwe-gebruikershandleiding/ Beste ZorgInfo gebruikers, Het Verstrekkingen Portaal is zojuist aangepast aan de wettelijke wijzigingen in de Wet Langdurige Zorg. De belangrijkste wijziging is omtrent de GRZ DBC (zzp9a). Vanaf 1-1-2015 is er geen bovenbudgettaire vergoeding meer voor deze cliënten. Leveringen en …

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

Het Verstrekkingen Portaal is zojuist aangepast aan de wettelijke wijzigingen in de Wet Langdurige Zorg. De belangrijkste wijziging is omtrent de GRZ DBC (zzp9a). Vanaf 1-1-2015 is er geen bovenbudgettaire vergoeding meer voor deze cliënten. Leveringen en reparaties/aanpassingen zijn nog wel aan te vragen indien dit vòòr 1-1-2015 heeft plaatsgevonden

Met alle wijzigingen van de laatste maanden was er een grote behoefte aan een nieuwe handleiding. Klik hier om de nieuwe gebruikershandleiding te downloaden.

]]>
0
Nieuwe E-Learning Online! https://www.zorginfo.com/feed/nieuwe-e-learning-online/ Mon, 01 Jun 2015 07:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/nieuwe-e-learning-online/ Beste Indiceerders,

Vanaf 1 juni  2015 staan de nieuwe e-learning cursussen online. De nieuwe e-learning cursussen zijn aangepast aan de nieuwe wet en regelgeving per 1 januari 2015 en de doorontwikkeling van het Verstrekkingen Portaal. Je vindt de link naar de cursussen links in ...

]]>
Beste Indiceerders,

Vanaf 1 juni  2015 staan de nieuwe e-learning cursussen online. De nieuwe e-learning cursussen zijn aangepast aan de nieuwe wet en regelgeving per 1 januari 2015 en de doorontwikkeling van het Verstrekkingen Portaal. Je vindt de link naar de cursussen links in het menu. Wij wensen jullie veel succes!!

Waarom nieuwe cursussen?

Per 1 januari 2015 bestaat de AWBZ niet meer en heeft de Wlz zijn intrede gedaan. De wetswijzigingen zijn gepaard gegaan met veel veranderingen. Ook de doorontwikkeling van het Verstrekkingen Portaal brengt veranderingen  in de werkwijze met zich mee. De nieuwe e-learning cursussen zijn aangepast op die veranderingen.  Vanaf 1 juni 2015 zijn de volgende cursussen toegankelijk via het Verstrekkingen Portaal:

 

  1. Wet en regelgeving m.b.t. rolstoelen en hulpmiddelen 2.0
  2. Rolstoelen en hulpmiddelen in de langdurige zorg
  3. Werkwijze inzet rolstoelen en hulpmiddelen in de Wlz

 

]]>
0
Release 2.5 Online; Nieuwe functionaliteit beschikbaar! https://www.zorginfo.com/feed/release-25-online-nieuwe-functionaliteit-beschikbaar/ Wed, 01 Jul 2015 20:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/release-25-online-nieuwe-functionaliteit-beschikbaar/ Beste ZorgInfo gebruikers,

Zojuist is Release 2.5 van het ZorgInfo Verstrekkingen Portaal uitgerold.
Hierin zijn weer een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Nieuw is bijvoorbeeld...

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

Zojuist is Release 2.5 van het ZorgInfo Verstrekkingen Portaal uitgerold.
Hierin zijn weer een aantal verbeteringen en nieuwe functionaliteiten toegevoegd.

Nieuw is bijvoorbeeld het Rolstoelbeheer waar je kunt zien welke rolstoelen er op de AGB bekend zijn. Ook zijn er op een aantal plekken extra invoervelden gekomen om informatie kwijt te kunnen.

Kijk voor het volledige overzicht van de wijzigingen bij de documenten op www.zorginfo.com of klik hier om het Infosheet te openen.

Aan het eind van de week zal er ook een vernieuwde gebruikershandleiding beschikbaar komen. Houdt de nieuwsberichten in het portaal dus in de gaten!

]]>
0
Release 2.5 online; Nieuwe gebruikershandleiding (V2.5) https://www.zorginfo.com/feed/release-25-online-nieuwe-gebruikershandleiding-v25/ Fri, 03 Jul 2015 08:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/release-25-online-nieuwe-gebruikershandleiding-v25/ Beste Indiceerders,

In verband met de nieuwe update zijn er een aantal wijzigingen/toevoegingen doorgevoerd in de handleiding. De nieuwste handleiding is altijd te vinden op www.zorginfo.com. Download de handleiding...

]]>
Beste Indiceerders,

In verband met de nieuwe update zijn er een aantal wijzigingen/toevoegingen doorgevoerd in de handleiding. De nieuwste handleiding is altijd te vinden op www.zorginfo.com. Download de handleiding hier.

]]>
0
Belangrijk: De Accreditatieronde gaat van start! https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-de-accreditatieronde-gaat-van-start/ Wed, 11 Nov 2015 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-de-accreditatieronde-gaat-van-start/ Beste Indiceerders,

De accreditatie voor de e-Learning cursussen is rond. Vanaf heden zijn de cursussen geaccrediteerd voor het ADAP (Ergotherapeuten, Logopedisten) en het KNGF (Fysiotherapeuten).

Voor ADAP geldt het volgende: De punten voor het ADAP worden vanaf vandaag digitaal toegekend in PE-Online.

Voor het KNGF geldt het volgende: De registratie van het KNGF heeft strenge richtlijnen m.b.t. het aanleveren van de cursistgegevens. Wij zijn er achter gekomen dat veel cursisten hun werkadres hebben opgegeven....

]]>
Beste Indiceerders,

De accreditatie voor de e-Learning cursussen is rond. Vanaf heden zijn de cursussen geaccrediteerd voor het ADAP (Ergotherapeuten, Logopedisten) en het KNGF (Fysiotherapeuten).

Voor ADAP geldt het volgende:

De punten voor het ADAP worden vanaf vandaag digitaal toegekend in PE-Online.

Voor het KNGF geldt het volgende:
De registratie van het KNGF heeft strenge richtlijnen m.b.t. het aanleveren van de cursistgegevens. Wij zijn er achter gekomen dat veel cursisten hun werkadres hebben opgegeven. Helaas wordt dit niet geaccepteerd. Vandaar dat wij de fysiotherapeuten willen vragen om éénmalig de adresgegevens te wijzigen in het e-Learning dashboard. Dit hoeft niet in het ZorgInfo Verstrekkingen Portaal.

U kunt het e-learning dashboard bereiken via de knop,  e-Learning,  links in het menu.

Deze gegevens dienen aangepast te worden vòòr 1-12-2016, want vanaf die datum worden ook de KNGF punten toegekend.

Indien u vragen heeft m.b.t. de accreditatie kunt u altijd een mail sturen naar support@zorginfo.com

]]>
0
Fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2016! https://www.zorginfo.com/feed/fijne-jaarwisseling-en-de-beste-wensen-voor-2016/ Thu, 31 Dec 2015 10:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/fijne-jaarwisseling-en-de-beste-wensen-voor-2016/ Beste ZorgInfo gebruikers,

We kijken terug op een goed jaar met veel vooruitgang.
Samen met alle betrokken partijen is er hard gewerkt aan de optimalisatie van het Portaal.
Hier zullen wij volgend jaar dan ook volop mee door gaan.

 Zo komt er begin 2016 een nieuwe update!...

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

We kijken terug op een goed jaar met veel vooruitgang.
Samen met alle betrokken partijen is er hard gewerkt aan de optimalisatie van het Portaal.
Hier zullen wij volgend jaar dan ook volop mee door gaan.

 Zo komt er begin 2016 een nieuwe update!

Jullie kunnen o.a. het volgende verwachten:

-  Verhuizing vanuit externe locatie registeren met koppelen historische inzet
-  Documenten beveiligd verzenden binnen het portaal
-  Rolstoelbeheer exporteren

Namens ZorgInfo wensen wij jullie een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2016!

]]>
0
Let op: Air zitting niet meer bovenbudgettair vergoed https://www.zorginfo.com/feed/let-op-air-zitting-niet-meer-bovenbudgettair-vergoed/ Thu, 21 Jan 2016 09:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/let-op-air-zitting-niet-meer-bovenbudgettair-vergoed/ Beste ZorgInfo gebruikers,

In overleg met de zorgkantoren is besloten de AIR zitting niet meer in het kernassortiment op te nemen.
Er bestaat dan ook geen aanspraak op bovenbudgettaire bekostiging meer voor deze voorziening.

Op de website is dan ook een aangepaste versie van de categorieindeling zit- en rugondersteuning....

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

In overleg met de zorgkantoren is besloten de AIR zitting niet meer in het kernassortiment op te nemen.
Er bestaat dan ook geen aanspraak op bovenbudgettaire bekostiging meer voor deze voorziening.

Op de website is dan ook een aangepaste versie van de categorieindeling zit- en rugondersteuning.

Klik hier om deze te donwloaden.

]]>
0
Release 2.6 online! Lees hier de belangrijkste wijzigingen https://www.zorginfo.com/feed/release-26-online-lees-hier-de-belangrijkste-wijzigingen/ Wed, 17 Feb 2016 07:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/release-26-online-lees-hier-de-belangrijkste-wijzigingen/ Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf vanmorgen staat de nieuwe release online.
Hierin weer een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om beveiligd een document zoals een medische indicatie mee te versturen met de aanvraag.
Ook is het Rolstoelbeheer uitgebreid met meer rolstoelstatussen (gereserveerd, afgeleverd) en kun je een exceloverzicht genereren incl cliëntnamen.

Op de website van ZorgInfo, www.zorginfo.com vindt je meer informatie m.b.t. deze release...

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf vanmorgen staat de nieuwe release online.
Hierin weer een groot aantal vernieuwingen en verbeteringen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om beveiligd een document zoals een medische indicatie mee te versturen met de aanvraag.
Ook is het Rolstoelbeheer uitgebreid met meer rolstoelstatussen (gereserveerd, afgeleverd) en kun je een exceloverzicht genereren incl cliëntnamen.

Op de website van ZorgInfo, www.zorginfo.com vindt je meer informatie m.b.t. deze release.

Klik hier hier voor de release notes van R2.6

]]>
0
Let op: Belangrijke informatie m.b.t. Dupliceren https://www.zorginfo.com/feed/let-op-belangrijke-informatie-mbt-dupliceren/ Tue, 23 Feb 2016 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/let-op-belangrijke-informatie-mbt-dupliceren/ Beste indiceerders,

Met de invoering van de nieuwe vragenlijst is release 2.6 komen er situaties voor waarbij dupliceren van oude indicaties een foutmelding geeft. Er wordt momenteel gekeken naar een oplossing voor dit probleem. Momenteel is de enige optie bij een dergelijk foutmelding om een nieuwe indicatie op te stellen.

Naar alle waarschijnlijkheid zijn indicaties gemaakt tussen 16 februari en 23 februari niet allemaal te dupliceren.

Onze excuses voor het ongemak.

]]>
Beste indiceerders,

Met de invoering van de nieuwe vragenlijst is release 2.6 komen er situaties voor waarbij dupliceren van oude indicaties een foutmelding geeft. Er wordt momenteel gekeken naar een oplossing voor dit probleem. Momenteel is de enige optie bij een dergelijk foutmelding om een nieuwe indicatie op te stellen.

Naar alle waarschijnlijkheid zijn indicaties gemaakt tussen 16 februari en 23 februari niet allemaal te dupliceren.

Onze excuses voor het ongemak.

]]>
0
Beveiligd documenten verzenden via het portaal https://www.zorginfo.com/feed/beveiligd-documenten-verzenden-via-het-portaal/ Fri, 11 Mar 2016 11:29:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/beveiligd-documenten-verzenden-via-het-portaal/ In ZorgInfo is nu het mogelijk om een offerte en/of medische diagnoseverklaring voor een hulpmotor beveiligd mee te sturen met een indicatie. In het Leveranciersformulier vindt u de knop Document uploaden. Het is mogelijk om documenten en PDF bestanden te verzenden met een maximum van 4MB.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gebruikershandeling release note 2.6 voor de leverancier en de indiceerder

Zo kan het zorgkantoor u nog sneller van dienst zijn bij het beoordelen van uw aanvraag!

]]>
In ZorgInfo is nu het mogelijk om een offerte en/of medische diagnoseverklaring voor een hulpmotor beveiligd mee te sturen met een indicatie. In het Leveranciersformulier vindt u de knop Document uploaden. Het is mogelijk om documenten en PDF bestanden te verzenden met een maximum van 4MB.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de gebruikershandeling release note 2.6 voor de leverancier en de indiceerder

Zo kan het zorgkantoor u nog sneller van dienst zijn bij het beoordelen van uw aanvraag!

 

]]>
0
Nieuwe gebruikershandleiding beschikbaar V2.6 https://www.zorginfo.com/feed/nieuwe-gebruikershandleiding-beschikbaar-v26/ Mon, 25 Apr 2016 14:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/nieuwe-gebruikershandleiding-beschikbaar-v26/ Beste Indiceerders,

Vanaf vandaag is de nieuwe gebruikershandleiding op de website te downloaden.
Hierin de aanpassingen naar aanleiding van de afgelopen release.
Ook is er een hoofdstuk verhuizen toegevoegd met de verschillende scenario's uitgewerkt.

]]>
Beste Indiceerders,

Vanaf vandaag is de nieuwe gebruikershandleiding te downloaden.
Hierin de aanpassingen naar aanleiding van de afgelopen release.
Ook is er een hoofdstuk verhuizen toegevoegd met de verschillende scenario's uitgewerkt.

Klik hier om de gebruikershandleiding te downloaden.

]]>
0
Belangrijk: Testmail verlopen autorisaties https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-testmail-verlopen-autorisaties/ Sun, 03 Jul 2016 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-testmail-verlopen-autorisaties/ Excuses voor de verwarring. Gisteren is er een mail verstuurd met de waarschuwing dat uw autorisaties verlopen over een maand. Deze mail ontvangt u vanuit de testomgeving waar dezelfde gegevens in staan maar u als indiceerder geen toegang toe heeft. Sinds de vorige release wordt bij een periode van inactiviteit (een half jaar) de autorisaties verwijderd. Aangezien u niet op de testomgeving komt ziet het portaal u als inactieve gebruiker. Deze mail is ter herinnering van een maand en twee weken voor het verlopen van de autorisaties.

Op het moment dat u inlogt op het portaal gaat deze periode weer opnieuw met een half jaar in. Dus als u veel van het portaal gebruik maakt zult u deze mail niet meer tegenkomen. Het inloggen is dus voldoende voor het verlengen van de autorisaties. Er is nu geen verdere actie noodzakelijk.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Team ZorgInfo

]]>
Excuses voor de verwarring. Gisteren is er een mail verstuurd met de waarschuwing dat uw autorisaties verlopen over een maand. Deze mail ontvangt u vanuit de testomgeving waar dezelfde gegevens in staan maar u als indiceerder geen toegang toe heeft. Sinds de vorige release wordt bij een periode van inactiviteit (een half jaar) de autorisaties verwijderd. Aangezien u niet op de testomgeving komt ziet het portaal u als inactieve gebruiker. Deze mail is ter herinnering van een maand en twee weken voor het verlopen van de autorisaties.

Op het moment dat u inlogt op het portaal gaat deze periode weer opnieuw met een half jaar in. Dus als u veel van het portaal gebruik maakt zult u deze mail niet meer tegenkomen. Het inloggen is dus voldoende voor het verlengen van de autorisaties. Er is nu geen verdere actie noodzakelijk.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten,

Team ZorgInfo

]]>
0
Belangrijk: Start opschonen autorisaties https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-start-opschonen-autorisaties/ Sun, 17 Jul 2016 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/belangrijk-start-opschonen-autorisaties/ Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf aankomend weekend (17-7) worden er herinneringsmails verstuurd naar inactieve gebruikers (certificaten). De mail wordt ter herinnering één maand en twee weken voor het verlopen van de autorisaties verstuurd.

Wegens privacywetgeving zijn wij genoodzaakt om inactieve certificaten te blokkeren. Daarom wordt sinds de vorige release (R2.6; Februari 2016) geregistreerd wanneer u inlogt. Bij een periode van inactiviteit, een half jaar, worden de autorisaties verwijderd. Zo wordt het toegangsbestand geschoond en wordt onrechtmatige toegang tot persoonsgegevens verminderd.

Belangrijk:
Op het moment dat u inlogt op het portaal, op de instelling/AGB uit de mail, gaat deze periode weer opnieuw met een half jaar in. Dus als u veel van het portaal gebruik maakt zult u deze mails niet tegenkomen. Het inloggen is dus voldoende voor het verlengen van de autorisaties.

Daarnaast kan het voorkomen dat de mail wordt gegenereerd vanuit een oud certificaat. Dit oude certificaat heeft binnen het portaal vaak wel nog geregistreerde autorisaties. Zodra u inlogt met uw huidige certificaat zal de autorisatie met een halfjaar verlengd worden. U kunt dan nog wel een volgende herinneringsmail krijgen met nog 2 weken. Dit omdat er niet meer met het oude certificaat is ingelogd.

Wij vertrouwen er op jullie hiermee voldoende te hebben geinformeerd,

Mochten er toch vragen zijn, neem dan gerust contact op met support@zorginfo.com

Met vriendelijke groeten,
Team ZorgInfo

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf aankomend weekend (17-7) worden er herinneringsmails verstuurd naar inactieve gebruikers (certificaten). De mail wordt ter herinnering één maand en twee weken voor het verlopen van de autorisaties verstuurd.

Wegens privacywetgeving zijn wij genoodzaakt om inactieve certificaten te blokkeren. Daarom wordt sinds de vorige release (R2.6; Februari 2016) geregistreerd wanneer u inlogt. Bij een periode van inactiviteit, een half jaar, worden de autorisaties verwijderd. Zo wordt het toegangsbestand geschoond en wordt onrechtmatige toegang tot persoonsgegevens verminderd.

Belangrijk:
Op het moment dat u inlogt op het portaal, op de instelling/AGB uit de mail, gaat deze periode weer opnieuw met een half jaar in. Dus als u veel van het portaal gebruik maakt zult u deze mails niet tegenkomen. Het inloggen is dus voldoende voor het verlengen van de autorisaties.

Daarnaast kan het voorkomen dat de mail wordt gegenereerd vanuit een oud certificaat. Dit oude certificaat heeft binnen het portaal vaak wel nog geregistreerde autorisaties. Zodra u inlogt met uw huidige certificaat zal de autorisatie met een halfjaar verlengd worden. U kunt dan nog wel een volgende herinneringsmail krijgen met nog 2 weken. Dit omdat er niet meer met het oude certificaat is ingelogd.

Wij vertrouwen er op jullie hiermee voldoende te hebben geinformeerd,

Mochten er toch vragen zijn, neem dan gerust contact op met support@zorginfo.com

Met vriendelijke groeten,
Team ZorgInfo

]]>
0
Release 2.7 online! Bekijk de wijzigingen https://www.zorginfo.com/feed/release-27-online-bekijk-de-wijzigingen/ Mon, 19 Sep 2016 07:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/release-27-online-bekijk-de-wijzigingen/ Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf vandaag is release 2.7 van het Verstrekkingen Portaal beschikbaar.
We hebben weer een aantal mooie functionaliteiten toe kunnen voegen/verbeteren...

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf vandaag is release 2.7 van het Verstrekkingen Portaal beschikbaar.
We hebben weer een aantal mooie functionaliteiten toe kunnen voegen/verbeteren.

Klik hier om te lezen wat er is gewijzigd.

]]>
0
Nieuwe praktijktraining!; Bespaar tijd, gebruik elke ZorgInfo functionaliteit https://www.zorginfo.com/feed/nieuwe-praktijktraining-bespaar-tijd-gebruik-elke-zorginfo-functionaliteit/ Tue, 30 May 2017 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/nieuwe-praktijktraining-bespaar-tijd-gebruik-elke-zorginfo-functionaliteit/ Beste indiceerder(s), 

Het Zorgplan Expertisecentrum heeft het initiatief genomen om een training te ontwikkelen voor alle indiceerders die rolstoelen en hulpmiddelen in de Wlz indiceren. 

Jullie hadden zelf al aangegeven dat hier grote behoefte aan is. De stuurgroep van ZorgInfo, waarin alle Zorgkantoren zitting hebben, ondersteunt het initiatief van het Zorgplan Expertisecentrum. 

Doel van de training “Bespaar tijd, gebruik alle ZorgInfo functionaliteit” 

Het doel van deze training is om je in de gelegenheid te stellen om jouw kennis van de relevante wet en regelgeving rond de inzet van bovenbudgettaire rolstoelen en hulpmiddelen weer up to date te maken. Daarnaast leer je in deze training alle ins en outs van het systeem ZorgInfo kennen. Als je het systeem ZorgInfo en zijn functionaliteiten op een juiste manier gebruikt, zal dit de hele procesflow rondom de inzet van rolstoelen en hulpmiddelen ten goede komen. En…  

]]>
Beste indiceerder(s), 

Het Zorgplan Expertisecentrum heeft het initiatief genomen om een training te ontwikkelen voor alle indiceerders die rolstoelen en hulpmiddelen in de Wlz indiceren. 

Jullie hadden zelf al aangegeven dat hier grote behoefte aan is. De stuurgroep van ZorgInfo, waarin alle Zorgkantoren zitting hebben, ondersteunt het initiatief van het Zorgplan Expertisecentrum. 

Doel van de training “Bespaar tijd, gebruik alle ZorgInfo functionaliteit” 

Het doel van deze training is om je in de gelegenheid te stellen om jouw kennis van de relevante wet en regelgeving rond de inzet van bovenbudgettaire rolstoelen en hulpmiddelen weer up to date te maken. Daarnaast leer je in deze training alle ins en outs van het systeem ZorgInfo kennen. Als je het systeem ZorgInfo en zijn functionaliteiten op een juiste manier gebruikt, zal dit de hele procesflow rondom de inzet van rolstoelen en hulpmiddelen ten goede komen. En… uiteindelijk zal het je ook veel tijd besparen! 

De hele keten: in 1 keer goed! 

Het streven is natuurlijk om alles in de gehele keten in 1 keer goed te doen zodat de cliënt zo snel mogelijk een adequaat hulpmiddel of rolstoel tot zijn of haar beschikking heeft. Dit proces begint bij jou, als indiceerder. 

Eerste training op 31 augustus 2017 in Veenendaal: maximaal 50 indiceerders kunnen zich hiervoor inschrijven! (Training is VOL, zie Data en locaties najaar 2017)

De eerste training zal op een trainingslocatie in Veenendaal gegeven worden: adres Kruisboog 42, 3905 TG te Veenendaal op 31 augustus 2017 van 13.30 uur tot 18.00 uur. Inschrijven kan voor 1 Juli via info@zorgplan.nl 

Deze training is inclusief avondeten zodat jullie ook met elkaar na de training nog intercollegiaal kunnen overleggen.

Data en locaties najaar 2017

Gezien het grote animo, geven wij de training in het najaar ook op verschillende decentrale locaties. Zo willen we de reistijd van indiceerders zo kort mogelijk houden.

 • Dinsdag 5 september, 13.30 uur tot 18.00 uur: locatie Zwijndrecht
 • Dinsdag 19 september, 13.30 uur tot 18.00 uur: locatie Volendam
 • Dinsdag 26 september, 13.30 uur tot 18.00 uur: locatie Drachten
 • Dinsdag 3 oktober, 13.30 uur tot 18.00 uur: locatie Roermond

De definitieve locaties kunnen afwijken van de genoemde locaties, maar zullen altijd hierbij in de buurt zijn. Aanmelden kan via info@zorgplan.nl, onder vermelding van “training Bespaar tijd, gebruik alle ZorgInfo functionaliteit” en de gewenste datum plus locatie.

De kosten voor de training bedragen €195,- all-in. Inbegrepen zijn onbeperkt koffie, thee, water en avondeten.

Zie hier de uitnodiging voor indiceerders Uitnodiging indiceerders 
Zie hier de uitnodiging voor leidinggevenden Uitnodiging bestuurders

]]>
0
Release 2.8 is online! Wat is nieuw? https://www.zorginfo.com/feed/release-28-is-online-wat-is-nieuw/ Wed, 31 May 2017 06:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/release-28-is-online-wat-is-nieuw/ Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf vandaag is release 2.8 van het Verstrekkingen Portaal beschikbaar.We hebben weer een aantal mooie functionaliteiten toe kunnen voegen/verbeteren...

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf vandaag is release 2.8 van het Verstrekkingen Portaal beschikbaar.We hebben weer een aantal mooie functionaliteiten toe kunnen voegen/verbeteren.

Hieronder een kleine opsomming:

 • Verbeterde feedback bij verzenden leveranciersformulier
 • Mogelijkheid voor vervanging onderstel
 • Filteren van overzicht indicaties op verwerkt/niet verwerkt
 • Meisjesnaam is toegevoegd aan het Naamveld in alle overzichten
 • Datum/tijd van uploaden wordt getoond bij de documenten
 • Knoppen +Reparatie en +Aanpassing worden nu in elke indicatie getoond. 

Klik hier voor een overzicht van alle nieuwe functionaliteiten en uitleg

]]>
0
Cursus Veilig omgaan met privacygevoelige informatie is online! https://www.zorginfo.com/feed/cursus-veilig-omgaan-met-privacygevoelige-informatie-is-online/ Tue, 11 Jul 2017 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/cursus-veilig-omgaan-met-privacygevoelige-informatie-is-online/ In het kader van onze werkzaamheden hebben we vrijwel dagelijks te maken de verwerking van privacygevoelige informatie. Geheel terecht is dit in toenemende mate een onderwerp waarover veel te doen is. In de wetgeving, in beleid en toepassing maar ook in het nieuws. Dat laatste met name zodra er sprake is van een datalek, waarbij privacygevoelige informatie op enigerlei wijze openbaar is geworden...

]]>
Veilig omgaan met privacygevoelige informatie

Inleiding

In het kader van onze werkzaamheden hebben we vrijwel dagelijks te maken de verwerking van privacygevoelige informatie. Geheel terecht is dit in toenemende mate een onderwerp waarover veel te doen is. In de wetgeving, in beleid en toepassing maar ook in het nieuws. Dat laatste met name zodra er sprake is van een datalek, waarbij privacygevoelige informatie op enigerlei wijze openbaar is geworden.

Wet- en regelgeving

Wettelijk gezien hebben we allereerst te maken met de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens) en daarnaast met de AV23, dat is de risico classificatie verwerking persoonsgegevens. Wij zijn met elkaar verplicht om naar deze wetgeving te handelen en het risico op datalekken te minimaliseren.

Werken in en buiten het ZorgInfo Verstrekkingen Portaal

Om aan deze regels te voldoen en datalekken te voorkomen of te minimaliseren, werken we bijvoorbeeld met de VECOZO-certificaten als borging voor een veilige toegang tot het gebruik van ZorgInfo en zijn alle gegevens versleuteld opgeslagen. Buiten ZorgInfo verwerken we echter ook privacygevoelige informatie.

Doelstelling

Onderdeel van de gezamenlijke verplichting is dat we verantwoorde omgang met privacy gevoelige informatie verbeteren en daarmee tot verdere risicoverlaging komen.

E-learning

Dit is de reden dat het Zorgkantoor  jullie de e-learning “veilig omgaan met privacygevoelige informatie” aanbiedt. Deze cursus geeft je inzicht in de wettelijke kaders en de van toepassing zijnde procedures. En daarnaast spiegelt deze e-learning cursus je op gedragspatronen in de omgang met privacygevoelige informatie en geeft tips om datalekken te voorkomen en aan de geldende regels te voldoen.

Studiebelasting

Deze cursus heeft een studiebelasting van ruim een half uur en is voor alle indiceerders verplicht te volgen.

Accreditatie

Deze cursus kent geen accreditatiepunten, maar is wellicht op te voeren als overige deskundigheidsbevordering

Aan de slag

Deze e-learning cursus vindt je in het ZorgInfo Verstrekkingen Portaal, links onder de module e-learning à veilig omgaan met privacygevoelige informatie.

Wij wensen je heel veel succes met het doorlopen van deze e-learning cursus!

]]>
0
Let op: Oude portaal vanaf 1 November 2017 gesloten https://www.zorginfo.com/feed/let-op-oude-portaal-vanaf-1-november-2017-gesloten/ Tue, 17 Oct 2017 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/let-op-oude-portaal-vanaf-1-november-2017-gesloten/ Beste Indiceerders,

Na 12 jaar nemen wij afscheid van het oude verstrekkingen portaal.
Inmiddels zijn we al ruim 3 jaar gewend aan het nieuwe portaal.

We hebben alle oude indicaties geimporteerd! Dus van alle actieve Wlz cliënten die bekend waren in het oude portaal vindt je de gegevens gewoon terug in het nieuwe portaal. Ze zijn geïmporteerd onder de AGB code die bekend is in de MAZ.

Vanaf 1 November is het oude portaal niet meer te benaderen.
Je zal dan automatisch doorgelinkt worden

]]>
Beste Indiceerders,

Na 12 jaar nemen wij afscheid van het oude verstrekkingen portaal.
Inmiddels zijn we al ruim 3 jaar gewend aan het nieuwe portaal.

We hebben alle oude indicaties geimporteerd! Dus van alle actieve Wlz cliënten die bekend waren in het oude portaal vindt je de gegevens gewoon terug in het nieuwe portaal. Ze zijn geïmporteerd onder de AGB code die bekend is in de MAZ.

Vanaf 1 November is het oude portaal niet meer te benaderen.
Je zal dan automatisch doorgelinkt worden

]]>
0
Nieuwe E-learning beschikbaar! Functiegerichte aanspraak hulpmiddelenzorg https://www.zorginfo.com/feed/nieuwe-e-learning-beschikbaar-functiegerichte-aanspraak-hulpmiddelenzorg/ Wed, 14 Feb 2018 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/nieuwe-e-learning-beschikbaar-functiegerichte-aanspraak-hulpmiddelenzorg/ Beste Indiceerders,

Vanaf heden is er een nieuwe E-learning cursus beschikbaar via ZorgInfo.
Je vindt hem in het E-learning dashboard via de link in het menu.

"Wil jij de meest adequate hulpmiddelenoplossing realiseren voor je cliënt? Waarborgen dat aanspraak, beoordeling en bekostiging vanuit Wlz, Wmo of Zvw optimaal verloopt? En geen onnodige communicatie en vertraging in het aanvraag- en declaratieproces? Volg dan deze e-learningcursus en training!"

]]>
Beste Indiceerders,

Vanaf heden is er een nieuwe E-learning cursus beschikbaar via ZorgInfo.
Je vindt hem in het E-learning dashboard via de link in het menu.

"Wil jij de meest adequate hulpmiddelenoplossing realiseren voor je cliënt? Waarborgen dat aanspraak, beoordeling en bekostiging vanuit Wlz, Wmo of Zvw optimaal verloopt? En geen onnodige communicatie en vertraging in het aanvraag- en declaratieproces? Volg dan deze e-learningcursus en training!"

]]>
0
Release 2.9.1 is online! https://www.zorginfo.com/feed/release-291-is-online/ Thu, 01 Mar 2018 00:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/release-291-is-online/ Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf vandaag is de nieuwe release online!

Dit is de grootste en meest complexe release sinds de oplevering van het nieuwe portaal.
Voor het eerst in 10 jaar ZorgInfo heeft het portaal een Dashboard met actief berichtencentrum gekregen.

Tijdens de release heeft het team naast de functionele items ook diverse bugs opgelost en de applicatie verbeterd.

Deze staan ook genoemd in de release notes. Een aantal zullen voor merkbare performanceverbetering zorgen!

Lees verder om te zien wat er allemaal gewijzigd is...

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

Vanaf vandaag is de nieuwe release online!

Dit is de grootste en meest complexe release sinds de oplevering van het nieuwe portaal.
Voor het eerst in 10 jaar ZorgInfo heeft het portaal een Dashboard met actief berichtencentrum gekregen.

Tijdens de release heeft het team naast de functionele items ook diverse bugs opgelost en de applicatie verbeterd.

Deze staan ook genoemd in de release notes. Een aantal zullen voor merkbare performanceverbetering zorgen!

Download hier de Release Notes!

]]>
0
Trainingsaanbod Zorgplan Expertisecentrum, meld je nu aan! https://www.zorginfo.com/feed/trainingsaanbod-zorgplan-expertisecentrum-meld-je-nu-aan/ Tue, 13 Mar 2018 18:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/trainingsaanbod-zorgplan-expertisecentrum-meld-je-nu-aan/ Beste indiceerder,

Onlangs hebben de zorgkantoren je een mail gestuurd met informatie over deelname aan onze e-learningcursus en training “Functiegerichte aanspraak hulpmiddelenzorg” én de training “Bespaar tijd, gebruik alle ZorgInfo-functionaliteit”. Dé manier om je kennis en vaardigheden te optimaliseren, interessante mensen te leren kennen en sneller/efficienter je werk te kunnen doen!

Heb je je nog niet aangemeld? We nodigen je bij deze nogmaals van harte uit om je aan te melden voor deelname!

We hopen je snel te verwelkomen bij één van onze trainingsdagen. Klik op lees meer voor meer informatie!

Met vriendelijke groeten,

Het Zorgplan Expertisecentrum

]]>
Beste indiceerder,

Je bent (vrijwel) dagelijks bezig met het indiceren van rolstoelen en hulpmiddelen voor je cliënten.

De aanspraak, beoordeling en bekostiging daarvan vanuit de Wlz moet optimaal verlopen. Functiegericht voorschrijven is daarbij een wettelijke eis. Enerzijds om zo vanuit de hulpvraag van cliënten adequate hulpmiddelenzorg te realiseren en anderzijds om te kunnen voldoen aan de contractuele eisen van zorgkantoren, verzekeraars en gemeenten.

De noodzaak van meer kennis en vaardigheid

De verantwoording van aanvragen en meldingen voor hulpmiddelen en rolstoelen, blijkt bij indiceerders in de Zorgkantoor regio’s niet altijd voldoende te zijn. Hierdoor is de rechtmatigheid van verstrekkingen niet goed gewaarborgd en wordt onnodig kostbare tijd besteed om aanvullende vragen van het Zorgkantoor te beantwoorden. Om aan de gestelde eisen te kunnen voldoen en tijd te besparen is daarom meer kennis en vaardigheid nodig over het functiegericht indiceren.

E-learning en training voor betere resultaten

Om deze kennis en vaardigheid te verbeteren bieden de zorgkantoren samen met het Zorgplan Expertisecentrum, de e-learningcursus en training “Functiegerichte aanspraak hulpmiddelenzorg” aan. Na dit scholingsprogramma begrijp je de functiegerichte aanspraak en kun je deze goed toepassen. Daarmee realiseer je een doelgerichte en passende indicatieverantwoording voor de bekostiging en inzet van rolstoelen en hulpmiddelen. Daarnaast voldoe je aan de wettelijke- en contracteisen en ga je structureel tijd besparen. (Het Zilveren Kruis Zorgkantoor geeft in het contract met jouw zorginstelling aan dat alle indiceerders functiegericht indiceren moeten beheersen.)

In de bijlage “E-learningcursus en training: Functiegerichte aanspraak hulpmiddelenzorg” lees je meer over de cursus en training, het studiekader, de kosten, de data van de trainingen en de aanmeldprocedure.

bijlage; E-learningcursus en training: Functiegerichte aanspraak hulpmiddelenzorg

Nog meer tijd besparen?

Een belangrijke tool die je als indiceerder gebruikt is het ZorgInfo indicatieportaal. Optimaal gebruik van ZorgInfo levert meer kwaliteit, tijdwinst en geld op.

Het Zorgplan Expertisecentrum biedt daarom opnieuw de training “Bespaar tijd, gebruik alle ZorgInfo-functionaliteit aan voor indiceerders die hier nog niet eerder aan deelnamen. Met deze kennis wordt het aanvraag/melding proces voor hulpmiddelen en rolstoelen sneller doorlopen en kunnen beheerstaken, zoals rolstoelbeheer, adequater worden uitgevoerd. Dit leidt tot een doelmatiger werkwijze waarmee je veel tijd bespaart.

Meer dan 350 indiceerders namen het afgelopen jaar deel aan deze training. Naar aanleiding van hun feedback worden dit jaar zowel een training voor beginners (degenen die recent gestart zijn met het werken met ZorgInfo) en een training voor gevorderden (degenen die al werken met ZorgInfo) aangeboden.

In de bijlage “training Bespaar tijd, gebruik alle ZorgInfo functionaliteit” lees je meer over de training, het studiekader, de kosten, de data van de trainingen en de aanmeldprocedure.

bijlage; training Bespaar tijd, gebruik alle ZorgInfo functionaliteit

Ben je enthousiast over dit aanbod?

Bespreek dan met jouw leidinggevende of je de cursus/training waarvoor je belangstelling hebt mag volgen. Wij hebben ook jouw directie geïnformeerd over de cursus en trainingen en hen gevraagd om de kosten hiervan voor hun rekening te nemen. Zo investeer jij jouw tijd en zij investeren in goed opgeleide professionele medewerkers. 

Als je nog vragen hebt kun je het Zorgplan Expertisecentrum tijdens kantooruren (9.00 uur tot 17.00 uur) bereiken op telefoonnummer (085) 2730216 of via het mailadres info@zorgplan.nl

Met vriendelijke groet,

Het Zorgplan Expertisecentrum

 

]]>
0
Gebruikershandleiding 2.9 beschikbaar https://www.zorginfo.com/feed/gebruikershandleiding-29-beschikbaar/ Tue, 03 Apr 2018 11:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/gebruikershandleiding-29-beschikbaar/ Beste indiceerders,

Vanaf vandaag is de nieuwe gebruikershanleiding beschikbaar.
De nieuwe functionaliteiten van de laatste releases zijn hierin verwerkt.

Hij is te downloaden via ...

]]>
Beste indiceerders,

Vanaf vandaag is de nieuwe gebruikershanleiding beschikbaar.
De nieuwe functionaliteiten van de laatste releases zijn hierin verwerkt.

Hij is te downloaden via onderstaande link;

Gebruikershandleiding Indiceerders V2.9

]]>
0
Sessie time-out bij inactiviteit https://www.zorginfo.com/feed/sessie-time-out-bij-inactiviteit/ Mon, 09 Apr 2018 13:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/sessie-time-out-bij-inactiviteit/ Beste ZorgInfo gebruikers,

In het kader van geldende privacywetgeving en de AVG zullen wij de sessieduur moeten inkorten.
Als je bezig bent met een aanvraag zul je dit niet direct merken. Zodra je in de vragenlijst op volgende klikt wordt alle voorgaande informatie automatisch opgeslagen. Op pagina's waar je wellicht langer bezig bent zoals bv. herinzet en de productspecificaties is een 'opslaan' knop aanwezig.

De sessieduur zal op 15 minuten worden gezet. DIt betekent dat je na 15 minuten inactiviteit gevraagd wordt opnieuw in te loggen met VECOZO. 

Met vriendelijke groet,

ZorgInfo

]]>
Beste ZorgInfo gebruikers,

In het kader van geldende privacywetgeving en de AVG zullen wij de sessieduur moeten inkorten.
Als je bezig bent met een aanvraag zul je dit niet direct merken. Zodra je in de vragenlijst op volgende klikt wordt alle voorgaande informatie automatisch opgeslagen. Op pagina's waar je wellicht langer bezig bent zoals bv. herinzet en de productspecificaties is een 'opslaan' knop aanwezig.

De sessieduur zal op 15 minuten worden gezet. DIt betekent dat je na 15 minuten inactiviteit gevraagd wordt opnieuw in te loggen met VECOZO. 

Met vriendelijke groet,

ZorgInfo

]]>
0
Zilveren Kruis: Aangepaste protocollen 2018 Online https://www.zorginfo.com/feed/zilveren-kruis-aangepaste-protocollen-2018-online/ Wed, 09 May 2018 08:00:00 +0000 https://www.zorginfo.com/feed/zilveren-kruis-aangepaste-protocollen-2018-online/ Beste Indiceerders,

Als gevolg van veranderingen in wet- en regelgeving heef Zilveren Kruis Zorgkantoor de algemene verstrekkingsvoorwaarden bovenbudgettaire hulpmiddelen en mobiliteitshulpmiddelen 2018 aangepast.

Bekijk de..

]]>
Beste Indiceerders,

Als gevolg van veranderingen in wet- en regelgeving heeft Zilveren Kruis Zorgkantoor de algemene verstrekkingsvoorwaarden bovenbudgettaire hulpmiddelen en mobiliteitshulpmiddelen 2018 aangepast.

Bekijk de aangepaste protocollen en wijzigingen

Bekijk de versie van april 2018 van de verstrekkingsvoorwaarden. Of bekijk het overzicht van de belangrijkste wijzigingen. U vindt de documenten bij downloads.

Ga naar downloads

]]>
0